Livreddertårn ved springbassin

 

I november måned sidste år var Herning Svømmehal så heldig at være blevet udvalgt til at teste TrygFondens livreddertårn. Livreddertårnet er en minimodel af de tårne, der står ved de danske strande (de rød- og hvidstribede). Tårnet indeholder forskelligt livredningsudstyr, som alle gæster i svømmehallen måtte benytte.

 

Livreddertårnet og dets udstyr kan benyttes af alle som leg, træning, hygge og sjov – ja, det er kun fantasien, der sætter grænsen. Alle badeværterne har afprøvet – og kan håndtere tårnet og udstyret. så spørg dem endelig til råds.

 

TrygFondens mål med dette tårn er at udbrede kendskabet til livredning igennem leg. Du kan lave sjove og seje øvelser med ægte livredderudstyr; prøv et rescue board, bjærg en dukke eller svøm med en ægte livrednings-torpedo.

 

Vi har søgt TrygFonden om at få Livreddertårnet til at stå permanent her i svømmehallen – og har altså nu fået den fantastiske nyhed, at vi er blevet udvalgt – og det er SÅ fedt!

 

Håber I vil få mange flere sjove og lærerige oplevelser med livreddertårnet.

 

Vi forventer at tårnet ankommer i december måned. Følg os på Facebook og hold dig orienteret om, hvornår tårnet nøjagtigt ankommer.

 

De bedste hilsner
Herning Svømmehal

 

 

Vær venlig at acceptere marketing cookies for at se denne video.